Ρυθμιζόμενη μπάρα 4χ4 καρότσας σταθεροποίησης προϊόντων

Αναρτήθηκε από groupak_admin 09/09/2021 0 Σχόλιο(α) Αξεσούαρ καρότσας για 4Χ4 φορτηγάκια,

Stabilizer Bar: Οικονομική - Πρωτοποριακή λύση για τις καρότσες των 4x4 pick-up trucks (4χ4 φορτηγάκια)

Ένα απο τα συνηθέστερα προβλήματα που ανέκαθεν αντιμετώπιζαν οι κάτοχοι των 4x4 pick-up trucks (4χ4 αγροτικά φορτηγάκια) είναι πως να μην μετακινούνται τα εμπορεύματά τους στην καρότσα. Πρόβλημα που εμφανίζεται και σε ιδιώτες, όταν πρέπει να γίνει ένα ταξίδι, καθώς μετακινούνται οι αποσκευές.

Η εταιρεία μας έχοντας λάβει σοβαρά υπ’ όψιν τον προβληματισμό αυτό, επαγγελματιών και ιδιωτών, και μετά απο εκτεταμένη παγκόσμια έρευνα, εισήγαγε και προμηθεύει την ελληνική αγορά,  σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, το Stabilizer Bar.  (https://www.groupak.gr/axesoyar-karotsas/diachoristiko-ayxitiko)

Το καινοτόμο Stabilizer Bar είναι μια ρυθμιζόμενη μπάρα σταθεροποίησης προϊόντων –εμπορευμάτων, με πολλαπλές δυνατότητες τοποθέτησης, σε όποιο σημείο της καρότσας επιθυμείτε, ανάλογα με το κάθε φορά μεταφερόμενο φορτίο, γρήγορη τοποθέτηση, χωρίς χρήση εργαλείων. Είναι universal, και θα εξακολουθείτε να το χρησιμοποιείτε ακόμα και στην περίπτωση που θα αλλάξετε 4χ4 φορτηγάκι

 

Αναλυτικότερα :

  • Τοποθετείται στην καρότσα με αποτέλεσμα να τη διαχωρίζει, καθιστώντας τη ακόμα πιο λειτουργική, αφού δημιουργεί διακεκριμένο αποθηκευτικό χώρο.
  • Πολλαπλές δυνατότητες τοποθέτησης, σε όποιο σημείο της καρότσας επιθυμείτε, ανάλογα με το κάθε φορά μεταφερόμενο φορτίο.
  • Τα φορτία/εμπορεύματα/προϊόντα δεν μετακινούνται και συνεπώς μεταφέρονται με ασφάλεια.
  • Γρήγορη τοποθέτηση, χωρίς χρήση εργαλείων.
  • Βαρέως τύπου από σίδερο, σε μαύρο χρώμα.
  • Ρυθμιζόμενο μήκος (πτυσσόμενη) για να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε 4x4 pick-up truck φορτηγάκι.
  • Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας, πρόθυμο να απαντήσει σε κάθε ερώτησή σας.

 

Ακολουθεί αναλυτικό βίντεο επίδειξης και τοποθέτησης

Γράψτε το σχόλιό σας

Loading...
Loading...