Φόρμα Εγγύησης


ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΩΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 

Το ενδιαφέρον μας για τη σωστή λειτουργία του προϊόντος μας δεν τερματίζει με την αγορά του από εσάς.  

Είμαστε μαζί σας και μετά την πώληση.  

Η εταιρεία μας, ως αποκλειστική αντιπρόσωπος της BAK INDUSTRIES USA του ομίλου TRUCKHERO, παρέχει 5ετή εγγύηση για το καπάκι καρότσας BAKFLIP MX 904, όπως ακριβώς και η κατασκευάστρια εταιρεία στις Η.Π.Α. 

Επομένως, σε περίπτωση ελαττωματικού υλικού ή ελαττωματικής κατασκευής, μπορείτε να απευθύνεστε αμέσως σε εμάς, προκειμένου να αξιοποιήσετε τα πλεονεκτήματα που σας παρέχει η παρούσα εγγύηση. 

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα αξιολογήσει στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα το προϊόν ώστε, ανάλογα με την περίπτωση, να προβούμε σε επισκευή του ή αντικατάσταση. Χωρίς να επωμιστείτε οποιοδήποτε κόστος για τις εργασίες μας, παρά μόνο τα μεταφορικά έξοδα (και φυσικά έχετε πάντα και την επιλογή να φέρετε το προϊόν και να το παραλάβετε οι ίδιοι). 

Η εγγύηση δεν ισχύει όταν το προϊόν έχει υποστεί ζημιά που να οφείλεται σε: μη ενδεικνυόμενη επέμβαση, μη προσήκουσα (ακατάλληλη) χρήση, φθορά από συνήθη χρήση ή πάροδο χρόνου, ανωτέρα βία, ατύχημα. 

Τρόποι αξιοποίησης εγγύησης*

*Σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει απαραιτήτως να έχετε το παραστατικό αγοράς του προϊόντος (απόδειξη ή τιμολόγιο).

Για να επωφεληθείτε από την εγγύησή μας, έχετε τρεις (3) επιλογές: 

  1. Τηλεφωνική επικοινωνία: Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 2106034727 και 2106034728, Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 - 16:00.
  2. Μέσω email: info@groupak.gr
  3. Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:
1


Loading...
Loading...